SE

veckomagasinet.com blir intervjuad om visdom

2014-10-03 11:04 veckomagasinet.com 4 studenter fr?n Uppsala universitet intervjuade mig och ställde mig denna fr?ga. Ni kan g? in p? www.veckomagasinet.com och se klippet. Ni f?r ta del av lite smakprov fr?n min app p? mikz.com. Detta är gratis att ladda ner ni sms:ar VECKOMAGASINET till 72722 s? kan ni följa mig.

4 studenter fr?n Uppsala universitet intervjuade mig och ställde mig denna fr?ga. Ni kan g? in p? www.veckomagasinet.com och se klippet.
Ni f?r ta del av lite smakprov fr?n min app p? mikz.com. Detta är gratis att ladda ner ni sms:ar VECKOMAGASINET till 72722 s? kan ni följa mig.

4 studenter fr?n Uppsala universitet intervjuade mig och ställde mig denna fr?ga. Ni kan g? in p? www.veckomagasinet.com och se klippet.
Ni f?r ta del av lite smakprov fr?n min app p? mikz.com. Detta är gratis att ladda ner ni sms:ar VECKOMAGASINET till 72722 s? kan ni följa mig.0000Skicka som e-post
Share this

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy