SE

Hur du f?ngar publiken du talar inför!

Jag har varit p? utbildning hos Kristina Lund för att inte trötta ut publiken när jag ska föreläsa. Du f?r ta del av en klip fr?n Mikz.com här. Krisitna Lund lärde mig hur vad jag skulle tänka p? när det gäller mitt kroppspr?k och rösten. Jag har även f?tt lära mig hur jag ska lägga upp ett bra tal för att f?nga publiken s? att det blir intressant och roligt att lyssna p? mig som föreläsare.
För att följa mig skickar du sms VECKOMAGASINET till 72 722 och du följer d? mig helt gratis. Ta del av bilder och videoclip med kändisar, pressmöten och mycket mer som du inte kan ta del av här p? bloggen.

Frilansjournalist Anne von Porat
Vald till Uppsalas mäktigate mediaprofil med över 90 000 besökare i veckan och största bloggaren i Uppsala. Jobbar som frilansjournalist & som franchise företagare och butikschef med m?nga events inom mode, skönhet, business och media. Följ med bakom kulisserna vad som verkligen händer p? ett pressmöte med journalister & kändisar i en salig blandning.
För samarbete & annonsering: [email protected] som e-post
Share this

A to już wiesz?  Förbättra kärleksrelationen ? ?k p? semester

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy